9/11 wordt ook herdacht

The Office!

20110929-220744.jpg

Naast het feit dat de nieuwe serie van The Office deze maand weer begonnen is (yay!), heeft deze post meer te maken met m’n eigen huisvesting—jawel, na een eigen appartement heb ik nu ook een eigen kantoor op de campus. Ik moet het weliswaar met drie anderen delen, en het ziet er uit alsof het rechtstreeks uit het Oostblok komt, maar dat mag de pret niet drukken: een kantoor is een kantoor! M’n roomies zijn in ieder geval gezellig (de rest van het cohort-de anderen in het programma-ook, da’s fijn), dus echt vervelend is het niet. Ik heb zelfs m’n eigen office hours, wat zoveel wil zeggen dat ik twee keer per week voor twee uur in dat hok zit opgesloten, wachtend op studenten die (naar alle waarschijnlijkheid) niet zullen komen opdagen met vragen of opmerkingen (tenzij er natuurlijk een opdracht ingeleverd moet worden die week, dan laten ze hun gezicht wel zien…). Ach, weer wat meer tijd om te lezen, maar daarover later meer. Voor nu: foto’s!

Nog wat meer plaatjes van de campus:

Naam op het naambordje: het is officieel! Uitzicht vanaf m'n kamer De bibliotheek 9/11 wordt ook herdacht