Zeikerds

Degenen onder jullie die Marisa ontmoet hebben toen ze in mei in Nederland was, weten dat zij vaak (als in, gemiddeld iedere vijf minuten…) moet plassen. Da’s niet zo erg, en best te verklaren: klein meisje, kleine blaas, zou je zeggen—logisch!

Minder logisch is het als een BEER VAN EEN VENT last heeft van hetzelfde probleem. Geef Michael een colaatje, en het loopt er bijna dwars doorheen… Ter verklaring, even een kleine analogie: we gaan allemaal wel eens een avond bierdrinken. Niks aan het handje, tót je voor de eerste keer moet plassen—daarna is er namelijk geen houden meer aan. Ik heb het vermoeden dat dit scenario zich bij Michael kort na zijn geboorte heeft afgespeeld, en dat het daarna nooit meer goed is gekomen… Ik wil röntgenfoto’s zien van die zogenaamde blaas!

Overigens, omdat ik een vuile paparazzo ben en niet gespeend ben van enige perverse sensatiezucht, is hier als bewijs nog een caught in action foto van mijn zeergewaardeerde reisgenoot die het weer eens op een urineren zet ;).