Altaar

IKEA is leuk, maar net uit de doos is IKEA ook nogal kaal; ik wilde het allemaal dus enigszins personaliseren. Ik had nog ergens een dikke map met foto’s liggen, en dat vond ik wel een mooi begin, dus hop, naar Target, en wat fotolijstjes aangeschaft. Een foto van de familie is natuurlijk altijd een mooi begin, maar dat zijn niet de enige mensen die ik mis!

Jammergenoeg heb ik niet van al mijn vrienden leuke/gepaste/scherpe/mooie foto’s, en deze post is daarom niet alleen een mededeling, maar ook een vraag van mij aan jullie allemaal. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie me foto’s van jullie zelf zouden willen sturen. Dat mag post, vind ik leuk, maar natuurlijk ook per e-mail—dan laat ik ‘m zelf afdrukken.

Wil je per post aan de gang, dan kun je de foto hierheen sturen (mag zelfs in een lijstje, maar stop ‘m dan wel in een bubbeltjesenvelop of iets dergelijks—scherven brengen misschien geluk, maar ik vind het leuker als alles heel aankomt!):

Wouter van Erve
27 Hadley Road, apt. 180
Sunderland, MA 01375
USA

Foto’s of niet, missen doe ik jullie sowieso, maar als jullie hier allemaal op de kast staan, dan zijn jullie in ieder geval niet meer te missen! ;)

2 thoughts on “Altaar”

  1. Hoi Wouter
    Goh jongen wat een avontuur en wat een leuke stijl van schrijven heb je, vind het enig je verhalen te lezen dus bij deze mijn nieuwe e-mail adres!
    Succes met alles
    hartelijke groet Gitta

Comments are closed.