Minneapolis

Zoals jullie zien staat er nog geen èchte post op de site… maar ik ben er druk mee bezig! De afgelopen weken zijn enigszins hectisch geweest, vol met het bezoeken van vrienden en bekenden en een trip naar het strand!

Maar, vrees niet: nieuws is onderweg!

5 thoughts on “Minneapolis”

  1. Woutie!!!! Ik dacht, ik zal eens kijken of je oude website wellicht weer in gebruik is genomen en wat blijkt: jawel! Ik heb je een smsje gestuurd, maar vraag me af of die wel is aangekomen. Ben iig blij dat je bent gearriveerd! Maar dat mag ook wel; het is inmiddels 5 augustus ;-). Ik wacht je eerste (meer inhoudelijke) verhaal in spanning af! Xx

  2. Doet het niet ;)

    Zie nog geen berichten verschijnen.

    Kom op met die verhalen en pictures !
    (Auto)Mobiel is gelukt begreep ik.

Comments are closed.