(Laag)vliegen

Laagvliegend over een vrijwel lege snelweg, onderweg naar Schiphol — veel toepasselijker kan het niet. Het hele avontuur is nu eindelijk echt begonnen: zèlfs als ik het zou wíllen (niet dus!), kan ik nu niet meer terug!

4 thoughts on “(Laag)vliegen”

 1. Hey Wouter,
  hier een berichtje vanuit een Holiday Inn in Flagstaff, Arizona. Leuk dat je avontuur in Amerika nu echt gaat beginnen. Ik ben benieuwd hoe je de 4 maanden tussen de Amerikaanse studenten zal ervaren. Nu ik zelf 2 weken in Amerika heb gereisd raak je toch snel gewend. Morgen rij ik terug naar Las Vegas en pak daar het vliegtuig naar NY om de laatste paar dagen van mijn vakantie te vertoeven.

  Austin ligt helaas een beetje van onze route anders konden we misschien nog meeten ;)

  Veel plezier in ieder geval de komende tijd!

  Groetjes,
  Alexander

 2. Morning Wooter! Fijn dat je goed bent aangekomen, behalve je ene koffer…maare was het niet zo dat je nieuwe kleren mag kopen op hun kosten wanneer dat gebeurt? Shoppen maar :)!! xx

 3. Handig die niet nederlandse kentekenplaten.
  Ik weet nog een 9k te staan met zo’n feature ;)

 4. Ha, je bent aangekomen. Dat is mooi. Is er daar ook een TIKweek? Waarschijnlijk niet zoas hier de halve stad geblokkeerd door lange slierten fietsende mentorgroepjes :-D

Comments are closed.