Voor het laatst

Nog een week, en dan is het echt zo ver. Het afscheid nemen is ondertussen begonnen en “voor het laatst” is een zinnetje dat ik maar blijf horen. Tussendoor probeer ik me ook nog een beetje bezig te houden met de voorbereidingen, maar jezelf verdelen tussen ‘afscheid’ en ‘nieuw begin’ is lastig! Ongelooflijk hoeveel kleine dingen je je toch steeds weer herinnert: OV-jaarkaart inleveren, telefoonabonnement veranderen — dat soort kleine, onbenullige dingen, maar dingen waarvan je zeker weet dat ze lastig te regelen zijn wanneer je niet in Nederland bent om het de moeilijk kijkende bureaupostbode op het postkantoor op de proef te stellen of het de langzaam denkende klantenservicepersoon lastig te maken.

Vorige week was m’n afscheidsfeestje met een klein groepje van hele fijne Tilburgse vrienden. Sjoerd en Hugo waren zo vriendelijk hun tuin ter beschikking te stellen en te helpen met het opbouwen van alle regententen (want natúúrlijk kies je voor zo’n tuinfeestje de meest regenachtige dag van de week) en de barbeque. Het was uitermate geslaagd, zo geslaagd zelfs dat er geen tijd was voor foto’s, maar een kleine selectie van de cadeautjes wilde ik jullie niet onthouden:

McDonalds tegoedbonnen Margarita's! Cowboyhoed Voor op m'n nachtkastje! De eerste monopo...eh, dollars Tegen de heimwee Leesvoer

(Die McDonaldscadeaubonnen…ik wist niet eens dat ze bestónden!)

De belangrijke dingen zijn gelukkig wèl geregeld: de laatste keer dat ik het checkte zit mijn visum nog steeds in mijn paspoort, weten ze bij American Airlines nog steeds dat ik geboekt heb…en heb ik nog steeds ontzettend veel zin om te gaan!

8 thoughts on “Voor het laatst”

 1. Hey Woutje,

  Leuke site; erg mooi vormgegeven. Zal hem tussen m’n favorieten planten. Veel plezier/succes alvast!

 2. Ha Wouter!

  Ga je nú al weg?! Prima, dan stellen we een avondje drinken wel een paar maandjes uit ;-) Ik hoop dat je het heel leuk gaat hebben en ben benieuwd hoe jouw campusleven je zal bevallen. Ik hoor het vanzelf wel, geloof ik. In ieder geval: veel plezier, succes en geluk!

  Mvg,
  Joost

 3. Woutert!

  Allereerst: wat een fraaie site zeg. Hulde! Allertweedest: wat een literair verantwoorde naam voor je site zeg! Hulde!

  Maar serieus even: heel veel plezier op je Amerikaanse avontuur. Succes met alles daar, en ik zal zeker zo af en toe nog eens een berichtje neergooien hier!

  Tot over een paar maanden!

  Howdie!

  Pascal

 4. Soepele site Wouter! Veel plezier komende maanden en we gaan zeker nog wat leuks plannen met de lustrumcommissie als je terug bent.

  groeten,

  Marijn

 5. Hi Wouter,
  ‘Howwww nice!’ Dit om in de stemming te komen als je het lekker kauwend uitspreekt.
  Leuk Wouter, ik wist dat je er mee bezig was. Goed te zien dat het realiteit is geworden. Ik wens je enorm veel plezier, natuurlijk ook namens Francine en je neven Gijs en Ole. Ik zie dat je 15 december terug bent. Mocht jij je toch bedenken dan kun je alsnog aanhaken om met je neven en nichten te gaan skie-en in Oostenrijk. Groet/Bas

 6. lieve wouter, goeie reis jongen! veel sterkte in de bunker (ja, heeeel lelijk). Fantastisch om daar te zijn tijdens de verkiezingen en dan ook nog een semester politicologie te doen! Goeie timing, lijkt me.
  Maar vooral: Have fun. Zoals Loesje zegt: geniet nooit met mate!

  x van je tante uit de dode-bomen-generatie

  PS: had nou niemand bedacht dat boek voor je te kopen?
  Als je het nog niet hebt stuur ik het je alsnog!

 7. lieve wouter, ik wist dat je naar amerika zou gaan maar wist niet precies wanneer. morgen gaat het dus gebeuren, spannend allemaal! wij wensen je een goede reis en een hele fijne tijd daar in amerika.

  veel groeten van ons allemaal, judith

Comments are closed.